[vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

Sabres – altă mâncare de pește!

Despre Sabres am aflat doar în urmă cu câteva luni și am fost extrem de plăcut surprinsă...

Rețetă | Somon copt în crustă de pâine din mei

Preparare: 10 minute | Coacere: 12 minute | Porţii: 2 Ingrediente 200 g fileuri de somon proaspete 50 g...

WeDine and WeLike

Desi de 20 de ani locuitor al capitalei, petrecand mult timp mergand, conducand, biciclind, trotinand si alergand...

Baracca – restaurantul urban

Restaurantul Baracca este unul dintre cele mai bune restaurante din Cluj- Napoca. Cu toate că este de...

Rețetă | Flat bread cu ierburi, brânză de capră și prosciutto

Aceasta este o reteta delicioasa si usor de preparat care poate fi foare usor asociata unui vin...

Bucătarii secolului XX

Paul Bocuse, Fredy Girardet, Eckart Witzigmann şi Joël Robuchon sunt cei patru bucătari care au scris biblia...

Omul, vinul şi brânza, de mii de ani împreună

Vinul şi brânza au un numitor comun: ambele produse sunt obţinute prin fermentare, iar pentru a fi...

Collage – apetit pentru muzică, sete de artă

„Amplasat în centrul Bucureştiului într-o vilă de la începutul secolului XX complet restaurată, Collage este un ansamblu...
[/vc_column][/vc_row]