[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1486387479920{padding-top: 25px !important;padding-bottom: 25px !important;}”][vc_column_text]Pagini de revista

Millésime este unul dintre cele mai importante branduri din lumea vinului românesc. Mesajul nostru ajunge la iubitorii vinului din întreaga ţară, dar şi în afara graniţelor. Conţinutul revistei de cultura si civilizatia vinului este unul obiectiv, total independent şi are menirea de a oferi inspiraţie şi exemplu de bune practici celor care o răsfoiesc.

Colectivul redacţional poartă girul ştiinţific al Dr. Ing. Dorin Popa, prim-vicepreşedintele Asociaţiei Degustătorilor Autorizaţi din România, vicepreşedintele Organizaţiei Naţionale Interprofesionale Vitivinicole şi preşedintele Asociaţiei consultanţilor enologi din Romania. Misiunea noastră este de a oferi cititorilor noştri, pasionaţilor de vinuri, bucuria unor exeperienţe noi şi de a-i provoca să descopere locuri şi gusturi noi.

Revista, editată de către SC Exeget Consulting SRL, la Oradea are pe lângă varianta online și versiunea tipărită. Realizată în condiții grafice de excepție, publicația cu apariție trimestrială este distribuită la nivel național prin librării, magazine de vinuri, wine-baruri și alți parteneri. Lista completă de unde poate fi cumpărată revista Millésime o puteți consulta mai jos.

Magazine online:

Revista este disponibilă și în format electronic prin Echiosc.ro[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]