READING

Targul WineUp Fair in Transylvania 2017 isi deschi...

Targul WineUp Fair in Transylvania 2017 isi deschide portile pe 24 martie

”Enjoy Wine & Art!” este sloganul celei de-a treia editii a targului WineUp Fair in Transylvania, ce se va desfasura la Muzeul de Arta din Cluj-Napoca incepand de maine, vineri 24 martie si pana duminica 26 martie.

Pentru editia din acest an targul se muta in Palatul Banfy, ce adaposteste Muzeul de Arta, o cladire cu o istorie valoroasa si cu un ”mise-en-place” extrem de ofertant, ce a permis organizatorilor sa creasca numarul producatorilor ce isi vor prezenta vinurile. Astfel, cea de a treia editie va aduna peste 30 reprezentanti ai industriei vinului din Romania si din strainatate, selectati pe baza calitatii vinurilor: Corcova Roy & Damboviceanu, Crama Girboiu, Crama Carastelec, Liliac, Gramma, Petro Vaselo, Crama La Salina, Avincis, Aurelia Visinescu, Cramele Recas, Crama Ratesti, Crama Oprisor, Alira, Budureasca, Vitis Metamorfosis, Domeniul Vladoi, Crama Hermeziu, Domeniul Bogdan, Crama Basilescu, Licorna Winehouse, Serve, Prince Stirbey, Crama Bauer, Villa Vinea, Cramele Halewood, Mosia Galicea Mare; producatori din Republica Moldova: Gitana Winery, Chateau Vartely; importatori: Vinimondo, Moet&Hennessy, Tepaso.

Schimbarea locatiei la Muzeul de Arta, se apropie mai mult de ideea de la care au plecat proiectele ArtVinium si WineUp, aceea de a crea un concept complex de asociere intre cultura extraordinara a vinului si sferele creative ale Artei. Astfel pe toata durata targului va avea loc o expozitie de arte vizuale care are ca subiect de creatie ”Vița Vie”, artisti contemporani recunoscuti si apreciati la nivel national si international isi vor vernisa operele pentru a fi admirate, in timp ce producatorii si importatorii de vinuri isi vor pune in valoare propriile ”opere de arta” imbuteliate.

Biletele se pot achizitiona la intrarea in targ sau online pe site-ul www.wineup.ro, valoarea biletului pentru o zi este de 50 lei sau 120 lei un abonament pentru 3 zile.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.